1st Agency breidt uit met INUIKII

INUIKII, het van oorsprong Zwitserse familiebedrijf met Italiaanse roots, is aan het portfolio van 1st Agency toegevoegd. “INUIKII is bekend geworden door de winterse ontwerpen maar is niet alleen een winterproduct, het is een statement voor modemensen van over de hele wereld. Een simpel en sterk concept,” vertelt de agentuur. “INUIKII wordt daardoor al jarenlang wereldwijd in de mooiste luxe boetieks en warenhuizen verkocht.”

De mensen van 1st Agency zullen de vertegenwoordiging dus op zich gaan nemen. “Hun jarenlange ervaring en kennis over de markt passen heel goed bij de hoge eisen en vervolgstappen die INUIKII de komende seizoenen internationaal gaat maken. INUIKII heeft daarvoor een duidelijke strategie uitgedacht om zo bestaande en nieuwe partners nog beter van dienst te zijn en daarmee de mate van exclusiviteit nog verder te vergroten door nieuwe samenwerking en verbindingen met andere luxe merken en bedrijven aan te gaan.”

Eigenaar Björn Snel van agentuur 1st Agency geeft aan erg verheugd te zijn over deze nieuwe samenwerking en kijkt er naar uit om nieuwe en bestaande partners te verwelkomen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0