Omoda biedt mobiel betalen met Apple Pay

Vanaf 11 juni biedt schoenenretailer Omoda haar klanten Apple Pay, een makkelijke en veilige manier van mobiel betalen. Dat meldt Omoda middels een persbericht aan Vakblad TRED. Bijzonder is dat Omoda Apple Pay meteen over al haar kanalen aanbiedt als betaalmethode. In Nederland, België en Duitsland kun je zowel in de Omoda-app als in de webshop met Apple Pay betalen. Ook in alle 22 Omoda-winkels werkt de nieuwe betaalmethode.

“Toen we hoorden dat Apple Pay naar Nederland zou komen hebben we geen moment getwijfeld. 75 procent van onze appgebruikers heeft iOS als besturingssysteem, dus we wisten: dit moeten we mogelijk maken”, aldus Gertie Bin, Marketing & E-commerce Manager bij Omoda. “Dankzij onze partners Highstreet en Salesforce hebben we de flexibiliteit en mogelijkheden om dit soort innovaties snel te realiseren.”

Hoe het werkt

Klanten kunnen contactloos betalen in de fysieke winkels met behulp van een iPhone of een Apple Watch. Wanneer ze shoppen in apps of op het web met Safari, hoeven er geen lange formulieren handmatig ingevuld te worden of herhaaldelijk verzend- en factuurinformatie opgegeven te worden. Elke Apple Pay-aankoop wordt geverifieerd met slechts één oogopslag of aanraking met Face ID of Touch ID, of de toegangscode van het apparaat. Hoe dit eruit ziet is te zien in een filmpje op de site van Omoda.

Veiligheid

Beveiliging en privacy zijn de kern van Apple Pay. Wanneer de klant een creditcard of Maestro-pas bij Apple Pay gebruikt, worden de kaartnummers niet op het apparaat of op Apple-servers opgeslagen. In plaats daarvan wordt een uniek nummer toegewezen, versleuteld en veilig opgeslagen in het Secure Element op het betreffende Apple-apparaat. Elke transactie is geautoriseerd met een eenmalige unieke dynamische beveiligingscode.

Meer informatie over betalen bij Omoda met Apple Pay vindt u op omoda.nl/apple.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0