Vans lanceert custom-made Vans voor goede doel

 In Businessnieuws

Beeld: handbeschilderde Custom made Vans Slip-On’s door kunstenaar Geoff McFetridge, via Vans

Vans viert #VansCheckerboardDay met de lancering van een Global Ambassador Charity Auction in samenwerking met eBay for Charity, met een custom-made collectie schoenen en rugzakken, ontworpen door internationale Vans ambassadeurs om creatieve zelfexpressie aan te moedigen. Van 11 tot en met 21 november kunnen Vans fans bieden op hun favoriete items waarvan de opbrengst ten goede komt aan Imaginaton.org. De missie van deze organistaie is om creativiteit bij jongeren over de hele wereld te bevorderen en te financieren.

De Vans Checkerboard Day Charity Auction omvat een Vans Classic Slip-On met aanvullend een Old Skool III-rugzak van elke curator, waaronder: Christian Hosoi, Geoff McFetridge, Kim Jaekyung, Brighton Zeuner, Laurie Vincent, en een ontwerp van de hand van Vans oprichter Steve Van Doren.

Van Doren, vice-president van evenementen en promoties van Vans: “Vans heeft er altijd naar gestreefd om out-of-the-box-denken te promoten ter ondersteuning van creativiteit en te vieren wat ons allemaal uniek maakt. Onze liefdadigheids-veiling biedt onze wereldwijde Vans-familie, merkloyalisten en nieuwkomers de mogelijkheid om elkaar te versterken door creativiteit en tegelijkertijd een goed doel te ondersteunen dat de strijd voert voor zelfexpressie onder de jeugd. ”

Meer informatie: www.vans.com/checkerboardday

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0