Aantreden 5e generatie bekroont 100-jarig Loint’s of Holland

V.l.n.r.: Vincent Kriek, Johan Klijsen, Erik Klijsen & Ronald Klijsen

Schoenenconcern Loint’s of Holland viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Het familiebedrijf kondigt “frisse energie voor het bewezen concept” aan; Erik Klijsen en Vincent Kriek verwelkomen Johan en Ronald Klijsen in het management. De zoons van Erik zijn de 5e generatie binnen de organisatie van Loint’s of Holland.

De twee opvolgers hebben beide brede ervaring opgedaan. Zo is Johan Klijsen al enkele jaren actief binnen Loint’s of Holland en eerder binnen de automotive branche. Johan zal zich binnen het bedrijf gaan focussen op de technische en operationele activiteiten, waaronder ook de productie. Ronald heeft via managementbureau Boer & Croon binnen verschillende organisaties gewerkt. Retailervaring heeft hij onder andere bij Bloomon en Unilever opgedaan. Ronald zal zich concentreren op de commerciële kant van de organisatie.

Mede-eigenaar Vincent Kriek maakt in deze samenstelling plaats voor de nieuwe generatie en draagt zijn aandelen over aan Erik Klijsen. Kriek blijft voorlopig als commercieel manager aan ter ondersteuning van het drietal en van een vloeiende overdracht. Erik Klijsen neemt de algemene zaken waar en zal voorlopig sterk betrokken blijven bij de technische en operationele zaken.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0