Ambiorix nieuwe producent Art Shoe Mafia

V.l.n.r.: Ward Schoonbrood (ASM), Bert Kuyl (Ambiorix) & Carlo Meulenhoff (ASM)

Schoenenproducent Ambiorix wordt de nieuwe producent van het Maastrichtse schoenenmerk Art Shoe Mafia. Deze samenwerking is vanaf de productie van de tweede collectie van Art Shoe Mafia begonnen. Deze werd op 6 december gelanceerd.

“De ontwerpen kloppen en het enthousiasme van onze internationale clientèle is groot met bijbehorende verkoopaantallen en interesse uit de retail,” vertelt medeoprichter Ward Schoonbrood. “Dit maakte het voor ons nog belangrijker om een goede productiepartner te vinden met betrouwbare levertijden en een uitmuntend kwaliteitsniveau waarop je verder kunt bouwen. Met een zoektocht via Spanje, Turkije en Portugal kwamen we uiteindelijk in Belgisch Limburg, net bij ons over de grens, terecht. In Ambiorix hebben we die kundige partner voor de lange termijn gevonden.”

“Ambiorix staat voor vakmanschap en kwaliteit,” vult medeoprichter Carlo Meulenhoff aan. “De kennis en kunde die sinds 1895 bij dit Belgische bedrijf is opgebouwd uit zich in schoenen van hoge kwaliteit met een elegante stijl. Het is een begrip in de schoenenwereld. Wij mogen daar nu ons vleugje creativiteit aan toevoegen. We zijn dan ook trots op het gezamenlijk gecreëerde label ‘Art Shoe Mafia made by Ambiorix’.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0