Antar Shoe vernieuwd showroom C.A.S.T.

Beeld: Antar Shoe

De showroom van Antar Shoe in C.A.S.T. te Nieuwegein is volledig vernieuwd. Vanaf heden staan de nieuwe collecties in de showroom uitgestald zoals de nieuwste collecties slippers voor 2020, de bekende Bergstein producten, de wand met outdoor schoenen van Grisport, maar ook drie nieuwe merken: Gioseppo, Hot Potatoes en La Siesta.

“Omdat we nieuwe merken aan ons portfolio toevoegen, hebben we onze showroom uitgebreid met 80m2. Zo hebben we nu 240m2 vloeroppervlak om onze merken te presenteren en bezoekers te inspireren,” aldus Marco Jorna, eigenaar van Antar Shoe. De showroom kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, leer en een duurzame moswand.

Als importeur van negen merken in de Benelux, bewijst Antar Shoe zich toonaangevend in de schoenenbranche. “We zijn importeur van hele mooie merken voor ieder seizoen. Met onze showroom willen we winkeliers inspireren en adviseren op merkniveau. We laten de eindgebruiker het hele jaar door genieten van ‘The good things in life’,” zegt Jorna.

Antar Shoe levert aan een brede klantengroep van schoenenwinkels, sportzaken, kledingwinkels en boetieks tot outdoor speciaalzaken en campingwinkels. Klanten kunnen via de B2B webshop 24/7 bestellen en tevens actuele informatie vinden over leveringen en producten.

Bezoek Antar Shoe in de vernieuwde showroom 469 op C.A.S.T. te Nieuwegein.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0