Antar Shoe versterkt sales team.

Antar Shoe versterkt sales team

 

Antar Shoe, importeur en distributeur van merken zoals Grisport, Bergstein en Ipanema, kondigt de toevoeging aan van twee nieuwe leden aan haar accountteam: Rixt Sikkema en Lies Vleugels.

Rixt Sikkema

Rixt Sikkema, afkomstig uit Heerenveen, brengt ervaring mee vanuit haar rol als Field Sales Accountmanager bij DHL Express. Met een achtergrond in modemanagement en eerdere betrokkenheid bij Unlimited Footwear Group, waar ze als Account Manager voor Bullboxer werkte, is Rixt klaar voor een nieuwe uitdaging in de schoenenindustrie.

Lies Vleugels

Lies Vleugels, oorspronkelijk uit België, brengt haar expertise in mode PR en trendwatching mee naar Antar Shoe, na haar tijd bij Rexor Benelux. Net als Rixt kijkt Lies uit naar het opbouwen van duurzame relaties met bestaande en nieuwe klanten.

Rixt zal zich bezighouden met relaties in Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel en een deel van Noord-Holland, terwijl Lies verantwoordelijk wordt voor Zuid-Holland, Zeeland en het overige deel van Noord-Holland.

Sales Manager Bart Roossink is enthousiast over de toevoeging van Rixt en Lies aan het team: “Met hun expertise kunnen we klanten nog beter van dienst zijn en onze ambitie als ‘A great fit’ tussen leverancier en retailer waarmaken.”

Bron: Antar Shoe

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0