ANWR-GARANT neemt belang in TopShoe.nl

ANWR-GARANT is medeaandeelhouder geworden van schoenenwebshop Topshoe.nl. De partijen willen gezamenlijk meer winkeliers, assortiment en voorraad online krijgen. De overeenkomst werd maandag 15 augustus ondertekend tijdens het TrendEvent, in C.A.S.T.

De partijen werken aan een lost-sale-app waarbij winkeliers direct kunnen inkopen bij aangesloten leveranciers om de wens van de consument ter plekke te realiseren. Er zal data verzameld worden om analyses te maken ten behoeve van zowel deelnemers, maar ook voor merkenleveranciers.

De strategie is volgens ANWR-GARANT en TopShoe.nl om gezamenlijk meer winkeliers, meer assortiment en meer voorraad online te brengen. Deze voorraden kunnen dan gebruikt worden om de consument in de winkel meer keuze te bieden en daarmee meer omzet te creëren.

Topshoe.nl werd in 2011 opgericht door de Noord-Hollandse schoenverkoper Han Landman, als digitaal verkoopplatform voor fysieke schoenenzaken. De winkels zijn gekoppeld aan het bestelsysteem van de website. Bij het concept zijn meer dan veertig zelfstandige schoenondernemers met circa tachtig winkels aangesloten, die zijn voorzien van webzuilen. Klanten kunnen hiermee bestellen en orders ophalen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANWR-GARANT: Dennis Beute & Dette van Heeswijk en van TopShoe.nl : Han Landman & Sjef van Stratum zetten hun handtekening onder de overeenkomst.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0