ANWR-GARANT NL en Fashion Cloud gaan partnership aan

 In Businessnieuws

ANWR-GARANT NL implementeert in de toekomst productgegevens van Fashion Cloud voor oa. Topshoe.nl en retailer webshops van een aantal bij hen aangesloten retailers. Door samen te werken willen partijen ervoor zorgen dat meer schoenmerken makkelijk goede content kunnen delen met retailers. Zo kunnen merken en retailers hun online aanwezigheid verbeteren. In de toekomst worden meer dan 1 miljoen productafbeeldingen met kenmerken, zoals productbeschrijvingen en materiaal, automatisch vanuit Fashion Cloud in de PIM van ANWR-GARANT geïntegreerd. Merken houden controle over het gebruik van hun productgegevens door via het Fashion Cloud platform toegangsrechten aan retailers te verlenen.

Zowel ANWR-GARANT NL als Fashion Cloud werken de komende maanden aan de implementatie en streven ernaar in 2022 ook meer schoenmerken aan te sluiten. De partnership is een belangrijke stap in de richting van een betere samenwerking tussen merken en retailers en zorgt voor een gemakkelijke uitwisseling van gegevens. “Wij geloven dat digitaal samenwerken van merken en retailers belangrijk is voor de wholesale community. Dit is waar Fashion Cloud om draait: Merken en retailers makkelijk laten orderen, en content data laten uitwisselen.”, aldus  Alies ter Kuile, Co-Founder Fashion Cloud.

“We zullen met z’n allen moeten versnellen op het vlak van data uitwisseling om ook in de toekomst winstgevend te blijven in de schoenenretail. Eenduidige data, efficiency en marktaandeel veroveren, dat is de basis voor deze vorm van samenwerken. Alle industrie- en retailpartijen zouden dit belang moeten onderschrijven en participeren aan deze efficiëntere manier van werken, zodat iedereen zich meer kan focussen op de verkoop van schoenen.”, zegt Dennis Beute, Algemeen Directeur ANWR-GARANT NL.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0