ara Shoes lanceert ENERGYSTEP

“FITNESS/READY/COMFORT; dat zijn de termen die de nieuwe ENERGYSTEP collectie van ara Shoes het beste omschrijven” vertelt Herbert Hessels van Schoenenimport Arcon in gesprek met de redactie van TRED. “ara presenteert met ENERGYSTEP zeer functionele sneakers voor het premium segment”.

Innovatie
“ara staat bekend om zijn innovatie en veelzijdigheid. Fusion4, de sneaker met gebreide schacht en ara HighSoft zijn hier voorbeelden van” vervolgt Hessels.  “Onder het motto ‘we love fashion & function’ zet ara Shoes met ENERGYSTEP nog een stap voorwaarts. ENERGYSTEP is een premium product, dat ook voorzien is van een GEL-demping systeem. Twee gelkussentjes in het GEL-dempingssysteem, één in de voorvoet en één in de hielzone, zorgen voor demping bij elke stap, waardoor de druk op de gewrichten wordt verminderd. De gelpads zijn van buitenaf zichtbaar wat de  schoenen een sportieve look geeft.”

Premium
“ENERGYSTEP is een premium product en wordt selectief verkocht. De verkoopprijzen variëren van 120,00 tot 140,00 euro. In totaal worden in het eerste seizoen vier modellen in 5-6 kleuren met een maatbereik van 3,5-9 aangeboden, die in de vakhandel vanaf SS 2021 verkrijgbaar zijn. We starten deze maand met de verkoop van de vrouwencollectie van ENERGYSTEP, de lancering van de mannencollectie staat gepland voor AW 21” besluit Hessels.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0