AstorMueller versterkt zijn team met Achim Tischer

AstorMueller versterkt zijn team met Achim Tischer

Sinds 15 september bekleedt Achim Tischer de functie van Vice President Product Women bij AstorMueller. Hij wordt verantwoordelijk voor de damesschoenen met de merken TT.BAGATT, Salamander en bugatti. Het doel van zijn aanstelling is om de groeistrategie van AstorMueller te bevorderen.

Achim Tischer brengt meer dan 30 jaar ervaring mee naar AstorMueller. Hij begon zijn carrière in 1992 bij Wortmann KG op het gebied van productmanagement en nam in 2010 de volledige collectieverantwoordelijkheid voor Tamaris over. Nadat hij in 2006 toetrad tot het management van Wortmann KG en in 2010 managing partner werd, was hij exclusief verantwoordelijk voor het merk Tamaris met een focus op collectie, sourcing en kwaliteit.

Tim T. Müller, CEO en voorzitter van de raad van bestuur zegt: “Ik ben zeer verheugd dat we Achim hebben kunnen aantrekken voor de nieuw gecreëerde positie, met de algehele verantwoordelijkheid voor de damescollectie en het leiden van het damesproductteam. We hebben grote plannen in de damesschoenen, vooral met de lancering van TT.BAGATT en de overname van het merk Salamander.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0