Bama Group versterkt salesteam Nederland

De Bama Group heeft zijn salesteam versterkt met Elise Beishuizen. Vanaf 1 juli is Beishuizen ingezet in de regio Midden- en Oost Nederland om de stijgende vraag naar schoenonderhoudsproducten, inlegzolen, accessoires en veters van de merken Bama, Woly en Tana in goede banen te leiden.

Beishuizen laat weten erg blij te zijn met deze nieuwe uitdaging, die in het verlengde ligt van haar vorige baan in de Nederlandse schoenenwereld en is verheugd om in de komende maanden kennis te maken en samen te werken met alle klanten in deze regio. U kunt haar bereiken via het emailadres elise.beishuizen@bama.eu.

De Bama Group is wereldwijd vertegenwoordigd in Europa, Oost-Europa, Canada, Amerika, Australië, Rusland en Azië met de gerenommeerde merken Bama, Bama Sneakers, Woly, Tana en Salamander Professional De Bama Group ziet het als hun taak een stap voor te zijn in de ontwikkeling van nieuwe materialen en technologieën – De missie is om nog meer voetcomfort te geven en éénvoudig en snel onderhoud te integreren zodat favoriete schoenen niet alleen aangenaam zijn om te dragen, maar er ook lang goed blijven uitzien.

Contact Customer Service BNL : +32 (0)2467 52 53, voor Nederland belt u gratis 0800-826 20 00.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0