Bandajanas verdrievoudigt productie

BandajanasHet gaat goed met het creatieve slippermerk Bandajanas. “De slippers zijn zo populair, dat de productie dit jaar verdrievoudigd is”, zegt het merk. “Onze losbandige slippers zijn niet alleen naar eigen inzicht samen te stellen, ze zijn ook op talloze manieren te dragen.” De klant kiest zijn eigen basisslipper van eco-vriendelijk foam en stylet deze volledig af met banden en accessoires naar eigen smaak. De banden van liefst 1.40 meter zijn eenvoudig zelf op maat te knippen. “De linten kunnen spannend en speels om het been omhoog gebonden worden, leuk voor onder een jurkje. Maar wie meer van een stoere look houdt knoopt de banden laag om de enkel”, aldus Bandajanas.

De Bandajanas banden worden geproduceerd in de Kuiperij, een sociale werkplaats in Amstelveen, en vanwege het succes van de slippers is er nu een tweede sociale werkplaats voor het slippermerk aan de slag gegaan: Pantar Amsterdam. Speciaal voor de retailer biedt Bandajanas veel ondersteunend materiaal. Het meeste presentatiemateriaal wordt gratis verstrekt.

Bandajanas wordt in Noord Nederland vertegenwoordigd door Véronique Wijnands van WF Agenturen. Monique Hohmann van Momodeagenturen vertegenwoordigt het merk in Zuid Nederland. Zij presenteert de collectie in showroom 1.03 van het Mode Aankoop Centrum Zuid Nederland in Nieuwkuijk.

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0