BbyA nieuw merk bij ASMO ID

Beeld: BbyA via ASMO ID

Nieuw bij de Nederlandse schoenleverancier ASMO ID, is het schoenmerk BbyA. Het merk is tevens geheel nieuw in Europa. BbyA is een op mode-geïnspireerde gevulkaniseerde schoencollectie voor het hele gezin. BbyA biedt schoenen vanaf maat 20 tot en met maat 47 en biedt gespecialiseerde collecties voor dames & heren en kinderen.

BbyA is gemaakt door een professionele schoenfabrikant Huanqiu Shoes in China in samenwerking met Asmo ID. Huanqiu produceert reeds vele jaren gevulkaniseerde schoenen voor verschillende bekende Europese merken. Ze hebben tien productielijnen met een jaarlijkse output van bijna 20 miljoen paar schoenen.

Asmo ID levert sinds 1989 kinderschoenen aan de grootste retailers in heel Europa. Naast private label schoenen en hun merk Go4it, heeft ASMO ID de BbyA collectie aangeboden op hun stand op Expo Riva Schuh en zullen zij deze aanbieden op Micam alsook vanuit de showroom in Venray, Nederland.

BbyA-schoenen: rechtstreeks uit de fabriek, transparant en korte lijnen, een voordeel voor iedereen. Meer informatie vindt u op www.BbyA-family.com.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0