‘Bekende designer’ Ipanema slippers eindelijk bekend

Lang moest Antar Shoe de naam van de bekende designer waarmee het Braziliaanse slippermerk Ipanema een samenwerking was aangegaan geheim houden. Maar donderdag werd hij eindelijk bekend gemaakt. Het is de Franse ontwerper Philippe Starck, bekend van spraakmakende ontwerpen. Van alledaagse producten zoals meubilair tot revolutionaire jachten, hotels en restaurants.

De collectie ‘Ipanema with Starck’ bestaat uit vier thema’s, elk verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren. De vier thema’s zijn: ‘Glamour in the sun’, ‘Nature in the shade’, ‘Chic at the beach’ en ‘Arty in the sand’. Het kleurpalet is een mix van neutrale en citrus-tinten zoals wit, zwart, transparant, smoke, geel, roze, oranje, groen en geel. De slippers zijn voorzien van eenvoudige en strakke silhouetten.

Antar Shoe is importeur van Ipanema voor de Benelux en presenteert ‘Ipanema with Starck’ in haar showrooms. Nog tot en met de eerste week van oktober is het mogelijk om orders voor deze collectie te plaatsen. Antar Shoe: “We bieden een compleet pakket aan met onder andere displays, campagnebeelden en presentatiemiddelen. De ‘Ipanema with Starck’ collectie wordt wereldwijd verkocht en gepresenteerd in de grote wereldsteden. De winkelier kan van deze internationale aandacht profiteren. Wie hiervoor kiest, heeft echt iets bijzonders in de winkel.”

Ipanema

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0