Berkemann Groep neemt kinderschoenenspecialist Däumling over

Berkemann Groep neemt kinderschoenenspecialist Däumling over

Op 1 november 2022 zal Berkemann het merk Däumling voortzetten in een nieuw opgerichte kinderschoenenfabriek in Bruchweiler.

“Met deze stap breiden we onze groepsportefeuille op een zinvolle manier uit en keren we tegelijkertijd tot op zekere hoogte terug naar ons DNA. De originele Berkemann-sandaal werd oorspronkelijk in de jaren 50 ontwikkeld voor de gezonde ontwikkeling van kindervoeten om verkeerde voetposities te voorkomen door de voetspieren te activeren en te versterken” Berkemann Managing Director Thomas Bauerfeind over een van de redenen voor de overname.

De kinderschoenenfabriek “Däumling” werd in 1937 opgericht door Hermann Meyer senior. Het werd de volgende drie generaties met succes voortgezet als een familiebedrijf. “De vierde generatie heeft andere interesses en zal de traditie niet voortzetten”, zegt bedrijfseigenaar Bernd Weinspach. De eigenaar Weinspach is des te blijer een koper te hebben gevonden die als familiebedrijf ook al decennialang inspraak heeft in de schoenenindustrie. “We willen onze klanten en leveranciers bedanken voor de jarenlange goede samenwerking en blijven vertrouwen op uw steun”, legt Däumling-directeur Bernd Weinspach uit over de overname. Hij blijft beschikbaar voor het nieuwe bedrijf voor hulp en advies.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0