BERNARD ROERDINK gestart met inzamelen van alle merken veiligheidsschoenen en laarzen.

Let’s make a positive footprint

Door gebruikte werk- en veiligheidsschoenen te verzamelen, ontmantelen en recyclen zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk grondstoffen terugwinnen. Klaar om opnieuw te gebruiken. Zo voorkomen we dat grondstoffen uitgeput raken, verminderen we water- en energieverbruik, reduceren we de uitstoot van broeikasgassen en helpen we afval de wereld uit. Dat is wat we bedoelen met positieve impact op de wereld om ons heen!

De Circular Footwear Alliance

(CFA) is een unieke samenwerking van EMMA Safety Footwear, Allshoes Safety Footwear en FBBasic.  En Groothandel BERNARD ROERDINK werkt hier graag aan mee! Zij slaan de handen ineen voor een groter doel: een duurzame toekomst en een circulair systeem voor werk- en veiligheidsschoenen. Doe mee, samen zetten we een grote stap vooruit! Minimale inspanning, maximale impact. Wil jij ook bijdragen aan een circulaire en duurzame economie? De Circular Footwear Alliance maakt het je makkelijk om werk-en veiligheidsschoenen te verzamelen. Met het hoogste serviceniveau zorgen we ervoor dat je met minimale inspanning maximale impact realiseert.

5 redenen om vandaag nog mee te doen!

  • Meedoen met de CFA is een concrete manier om invulling te geven aan je duurzaamheidsdoelstellingen.
  • Met effectrapportages maken we inzichtelijk welke impact je bijdrage heeft op een aantal geselecteerde Sustainable Development Goals (SDGs) van de Verenigde Naties. Deze resultaten kun je gebruiken om aan je klanten en je eigen organisatie te laten zien wat je doet op het gebied van duurzaamheid.
  • Zo draag je bij aan grondstofbehoud en klimaatverbetering en werk je aan een positieve uitstraling in de markt en neem je een voorsprong op je concurrenten.
  • Duurzame en circulaire inkoop zal steeds meer een verplichting worden. Met CFA ben je alvast compliant ten aanzien van werk- en veiligheidsschoenen.
  • Met circulaire werk- en veiligheidsschoenen investeer je met je medewerkers in veiligheid, comfort en circulariteit.
Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0