Leendert Schuringa van Bernard Roerdink met pensioen

Op 14 ju16a_Schuringani neemt Leendert Schuringa na 41 jaar afscheid van Groothandel Bernard Roerdink om van zijn pensioen te gaan genieten. Uiteraard zal dit met hem, zijn familie en het team van Roerdink worden gevierd. “Na vele mooie jaren als enthousiaste collega en werkgever, wens ik hem en zijn vrouw namens alle collega’s nog heel veel gezondheid en reisplezier toe in de jaren die nog komen”, zegt Ardan Verbree. “Wij zijn blij met en God dankbaar voor zijn expertise en inzet voor Groothandel Bernard Roerdink in al die jaren.”Bernard Roerdink

Jubileum
Het bedrijf in Groningen viert op 9 september haar 90-jarig jubileum met een open dag. Willem Roerdink stichtte het bedrijf in 1926 op Martinikerkhof in Groningen als toeleverancier voor eerst schoenmakers en naderhand schoenenwinkels. Na zijn dood in 1946 zetten drie zonen het bedrijf voort. In 1968 brandde het pand af. Na de herbouw zette Bernard de firma alleen voort. Enkele jaren later deed hij de zaak over aan zijn schoonzoons Hielke Verbree en Leendert Schuringa. Sinds 2012 wordt het steeds groter wordende Roerdinkteam aangestuurd door Ardan Verbree.

Nieuw assortiment
Geparfumeerde pantoffels zijn nieuw in het assortiment van Groothandel Bernard Roerdink. De pantoffels zijn comfortabel, hygiënisch en wasbaar op 30 graden. Het boven- en binnenmateriaal is 100 procent katoen. Een antislipzool zorgt voor grip en heeft een schokdempende functie. En omdat ze geparfumeerd zijn ruiken de pantoffels lekker. Bij een startorder van 72 paar levert Groothandel Bernard Roerdink een presentatierek gratis.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0