Bernard Roerdink versterkt team

Vanwege de toenemende vraag naar voorraadhoudende leveranciers die digitaal en onder andere dropshipping goed kunnen faciliteren, heeft De Groothandel Bernard Roerdink weer geïnvesteerd in nieuwe medewerkers. De groothandel verwelkomt Haikaz Srapian en Rene Koster. “Haikaz Srapian verzorgt voor een groot gedeelte het hele dropshipping-verhaal en Rene Koster zorgt dat de website up-to-date blijft, wat bij ons tegenwoordig een dagtaak is”, zegt Ardan Verbree namens Bernard Roerdink.

“Naast ons team blijft ook het assortiment zich uitbreiden. Zo is het aanbod veiligheidsschoeisel – voor onder meer de medisch-, horeca- en magazijnwerk – met verschillende merken uitgebreid. We verkopen naast de verbandpantoffels van het merk Fischer nu ook het label Nursing Care. De Spaanse sloffen van Woolwarmers blijven daarnaast een mooie aanvulling op het totaalpakket; deze schoenen zijn uit voorraad leverbaar.”

Groothandel Bernard Roerdink verkoopt naast deze labels ook Grisport, Lomer, Rucanor, Bernardino, Blenzo, Fischer, Helix, Woolwarmers, Crocs, Bama, Marla en Rapide. Alles is uit voorraad te bestellen op de website van Roerdink.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0