Bijeenkomst SeLL in Italiaanse sferen

Een groot aantal leden en introducees van Schoenen- en Ledesociëteit De Langstraat (SeLL) bezochten donderdag 20 juni de Italiaans getinte Food & Feed bijeenkomst. De avond die gehouden werd bij SLEM in Waalwijk stond in het teken van schoenverzorging.

SeLL-voorzitter Harold van Genderen deed zijn openingswoordje voor de gelegenheid in het Italiaans waarna het tijd was voor diverse workshops. Zo poetsten medewerkers van de Amsterdam Shoeshine Company ter plekke de schoenen van de aanwezigen, demonstreerde Davied van Schoenfabriek Greve het verven van blanco/naturelschoenen, en presenteerde Sjors Compen van Dumco de poetsmiddelen van Saphir en Medaille d’or.

Na de workshops volgde een Italiaans buffet dat verzorgt door Molto Bene. Trio Ristretto luisterde het buffet op met Italiaanse muziek van Trio Ristretto. Speciaal voor de gelegenheid had Marieke Bijl namens Frans Muller Benelux gezorgd voor een heuse Italiaanse barista op een Vespa-scooter, die aanwezigen van een Italiaanse espresso voorzag. De avond gaf daarna volop gelegenheid voor het leggen van onderlinge contacten en te netwerken.

IMG_4861 IMG_4868 IMG_4865 IMG_4881

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0