Bijna 1500 merken op 81e MICAM

MicamVan 14 t/m 17 februari vindt in Milaan de 81e editie plaats van de MICAM. Volgens de organisatie zullen deze dagen de absolute must haves voor het herfst/winterseizoen 2016/17 gepresenteerd worden. De vorige editie werd bezocht door 30.800 bezoekers, waaronder 16.480 uit het buitenland, en toonden 1443 exposanten, waaronder 602 Internationaal, er hun collecties.

Naast de herfst/wintercollecties voor dames, heren en kinderen, krijgen bezoekers via diverse modeshows, presentaties en lezingen ook inzicht in de belangrijkste trends voor het komende seizoen. Dagelijks is er een uitgebreid programma dat plaatsvindt op de MICAMsquare in hal 7.

Verder wordt met de MICAMacademy ook aandacht geschonken aan opleiding en workshops, verzorgen radiopresentatoren van Radio Dimensione Suono diverse interviews, en zijn ook vooraanstaande fashion bloggers actief in de MICAMmedialounge. De MICAM zelf grijpt de beurs aan voor die lancering van een nieuw digitaal platform dat informatie gaat bieden over trends, nieuws, en de dienstverlening van Italiaanse schoenproducenten.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0