BIRKENSTOCK wint Fashion Award

Birkenstock_Perfect_Piece_AwardDe cult-slipper Arizona van BIRKENSTOCK is door het damesblad Freundin bekroond met de ‘Perfect Piece Award’ voor het komende voorjaar- en zomerseizoen in de categorie ‘Trendsandalen’. De juryleden, bestaande uit leden van de moderedactie, prominente gezichten (o.a. een stylist, een fashion blogger en een actrice) en een lezeres, bekeken ruim duizend artikelen van meer dan honderd labels. Slechts 27 waren op alle onderdelen een ‘Perfect Piece’ – daaronder dus de Arizona in een neon roze uitvoering.

In de categorie ‘Trendsandalen’ was de jury met name enthousiast over de nieuwe kleur van de comfortabele voetbed-slipper, die al sinds 1978 op de markt is. “De trendy herinterpretatie van de cult-sandaal zet felle accenten – bij kleurrijke zomerjurken, maar ook als een spannend contrast bij klassieke looks”, aldus de jury in haar toelichting.

De ‘Freundin Perfect Piece Award’ wordt twee keer per jaar uitgereikt door het Duitse vrouwentijdschrift. Het gaat om mode, waarin de draagster zich super voelt en waarin ze perfect eigentijds voor de dag komt. BIRKENSTOCK stond voor de derde keer op rij op het podium. Eerder kregen de sneaker Bartlett uit de wintercollectie 2015/2016 en een trendy herinterpretatie van de klassieke slipper Gizeh uit de zomercollectie 2015 de felbegeerde award.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0