BrandNew en Buy&Bloom nieuwe beursnamen C.A.S.T.

CastC.A.S.T. grijpt het nieuwe jaar aan om een nieuwe start te maken. De vertrouwde evenementen TrendEvent en ISLN veranderen van naam en concept. BrandNew wordt de beurs waar je nieuwe ideeën en trends opdoet en kennismaakt met nieuwe mensen en merken. Tijdens Buy&Bloom staat het vinden van de juiste match centraal.

Al enige tijd klinken dezelfde geluiden in de branche. De data van internationale beurzen vervroegen, waardoor de inkoopperiode naar voren wordt gehaald. Veel retailers willen zo vroeg in het seizoen echter nog geen collectie inkopen. Daarnaast is het niet voor ieder merk haalbaar om de collecties vroeg op te leveren. Zo staan Italiaanse merken er bijvoorbeeld om bekend dat ze later in het seizoen de collecties afronden. C.A.S.T. speelt hierop in door vroeg én laat in het seizoen beurzen te organiseren. En volgens de organisatie horen bij een nieuw concept en andere data, nieuwe namen.

Behalve de namen zijn er meer wijzigingen doorgevoerd. Bezoekers kunnen zich voor beide beurzen vooraf aanmelden. De (gratis) tickets voor bezoekers zijn verkrijgbaar via www.cast.nl/beurzen zodra de inschrijfperiode start (voor BrandNew is dit eind januari). Leveranciers kunnen ook terecht op deze pagina voor meer informatie.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0