Buy&Bloom in C.A.S.T.

Afgelopen zondag barstte de tweede C.A.S.T.-beurs van het seizoen los. Van 4 tot en met 8 maart waren alle showrooms geopend. Daarnaast konden de retailers op 4, 5 en 6 maart ook een beursvloer vol gastexposanten bezoeken.

Deze editie was er geen beursvloer in Fletcher Hotel, maar stonden alle gastexposanten op niveau 1 in C.A.S.T. De merken reageerden volgens C.A.S.T. positief op deze verandering: “Voor winkeliers is het makkelijker om alles op 1 locatie te hebben en voor leveranciers is het veel gezelliger”, aldus Rob Callenfels, directeur van La Strada. Hij vervolgt: “Doordat alles is samengevoegd, zijn de stands dit jaar kleiner, maar daar staat tegenover dat ze goedkoper zijn en dus ook voor meer partijen toegankelijk.”

Het laatste C.A.S.T.-event van het AW ‘18/’19 seizoen staat nu voor de deur: Experience Day. Op maandag 23 april is het winkelpersoneel welkom in C.A.S.T. om alles te weten te komen over de merken die bij hen in de winkel staan. Dit jaar wordt de plenaire sessie verzorgd door de heer Reimers, bekend van tv-programma’s als ‘Mijn tent is Top’ en ‘Herrie in de Druiventros’.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0