C.A.S.T. en ANWR-GARANT slaan handen ineen

Op 20 januari 2020 organiseert C.A.S.T. in samenwerking met ANWR-GARANT de segmentdag SPORT LIFESTYLE. Na het event voor de lederwarenbranche hebben C.A.S.T. en ANWR-GARANT opnieuw de handen ineen geslagen voor een gezamenlijk evenement vroeg in het seizoen.

Dit gezamenlijke inkoopmoment voor het sport lifestyle segment is bewust vroeg gekozen om zo duidelijk de order deadlines van merken te respecteren. ‘’Vanuit leveranciers en bezoekers krijgen we vaak terug dat er vraag is naar één gezamenlijke beurs in plaats van diverse kleine initiatieven,” aldus Caroline Beitler van C.A.S.T.

Marieke van Aaken van ANWR-GARANT: “Afgelopen jaar wilden wij ons succesvolle lifestyle event, waar wij al vele jaren mee werkten uitbreiden. Wij vonden een partner in C.A.S.T. en brachten zo de schoenen- en sport retailindustrie samen. Voor dit jaar willen wij het event nog groter in de markt zetten. Wij zullen onze diensten wederom presenteren; retailer webshops, online verkoop platformen, sales applicaties en hiernaast bieden wij onze leden de beste merken en inkoopdeals aan. Natuurlijk staan onze mensen ook klaar om niet leden welkom te heten en te informeren over al onze services en diensten”.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0