Caprice breidt Blue Innovation Line uit

Caprice presenteert de nieuwe zool Blue Oxygen voor de collectie lente/zomer 2019. De zool is een uitbreiding van zowel de Blue Innovation Line als de gepatenteerde onAIR-Technologie van Caprice. Door middel van speciaal geplaatste openingen op de bodem van de zool dringt er frisse lucht de schoen binnen, die zich over het gehele oppervlak van de binnenzool verdeelt. De permanente circulatie zorgt ervoor dat de vochtige lucht, die zich tijdens het lopen in de schoen ophoopt, door de openingen kan ontsnappen.
Dit proces wordt mogelijk gemaakt door een drielaags filament, dat al tijdens het productieproces in de zool is geïntegreerd. Dit zorgt er onder andere voor dat er geen vocht via de zool in de schoen komt. De buitenste laag van dit filament is ook zeer resistent door zijn rasterachtige structuur, waardoor de voeten worden beschermd tegen scherpe voorwerpen. De bovenste laag fungeert als isolatie tegen de kou en warmte die uit de grond komt.
“Het feit dat we erin slagen om dergelijke complexe technologieën te combineren met onze modieuze ontwerpen, zonder de gebruikelijke prijsklasse te verlaten, stelt ons in staat om onze klanten een uniek product aan te bieden”, zegt Jürgen Cölsch, managing director van Caprice.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0