Carl van der Putten neemt PRETTY&FAIR over

 In Bedrijfsnieuws

Carl van der Putten en Alinda van Teecklenburgh

Carl van der Putten neemt alle activiteiten, merk- en modelrechten van PRETTY&FAIR over van Alinda van Teecklenburgh van Prima Scarpa BV.  PRETTY&FAIR zal doorgaan als een 100% Vegan schoenenmerk, op basis van een duurzaam concept.

Carl van der Putten: “We zijn zeer enthousiast dat we het merk PRETTY&FAIR, met de fantastische uitgangspunten, voor de schoenenmarkt hebben kunnen behouden. We hopen dat de Schoenenretail dit initiatief weer omarmt en hiermee ook op de winkelvloer laat zien dat ‘Fair to the People, Fair to the Planet’ hun ernst is. We zijn ervan overtuigd dat in toenemende mate heel veel eindconsumenten hier blij van worden. De eerste reacties van de schoenenretail zijn overigens zéér positief.”

De Vegan-schoenenlijn maakt geen gebruik van dierlijke materialen, en is tevens zo duurzaam mogelijk zijn gemaakt. De collectie is gemaakt van technologische, diervrije materialen en grote percentages gerecycelde materialen. Daarbij worden deze materialen vaak volgens de Ökotex normeringen geproduceerd. Overige componenten zijn verder natuur-rubberen zolen, ritsen gemaakt van gerecycleerde PET flessen en ecologische en biologisch afbreekbare binnenzolen, contreforts en cambreurs. De gebruikte lijm is 100% diervrij en gemaakt op water basis. De doosjes van PRETTY&FAIR zijn gemaakt van gerecycled karton, met een natuur rubberen handvat, zodat de klant de doos zo mee kan nemen zonder verdere verpakking of plastic tas. Verdere communicatiemiddelen zijn ook gemaakt op gerecycleerd materiaal en worden op een zo ecologisch verantwoorde wijze geprint.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0