Carmi en Ambiorix openen Ambiorix Flagship corners

Carmi en Ambiorix openen begin oktober 2019 in de Belgische vestigingen Carmi Korbeek-Lo en Carmi Zemst een Ambiorix Flagship corner. Carmi en Ambiorix bundelen hiermee hun krachten om aan de consument een unieke ervaring aan te bieden.

Door de opening van de twee Ambiorix Flagship corners in Zemst en Korbeek-Lo kan een collectie van zo’n 100 modellen worden aangeboden aan de consument die nauw aansluit bij de Ambiorix Flagshipstores van Brussel, Antwerpen, Hasselt en Gent. In deze Flagship corners zijn alle elementen aanwezig voor een ultieme Ambiorix-ervaring: een uitgebreide collectie, bijpassende accessoires en de mogelijkheid om je eigen ‘Personal Pair’ samen te stellen.

“Ik ben opgegroeid tussen de schoenen en pantoffels in de fabriek van mijn ouders. Dit betekent dat Ambiorix als Belgische fabrikant een heel speciale plaats in ons hart heeft. Wij zijn dan ook heel fier dat we samen met Ambiorix dit project mogen realiseren,” aldus Michel Decremer, zaakvoerder Carmi.

Peter Vavedin, CEO Ambiorix, zegt: “Carmi is al decennialang een belangrijke partner voor Ambiorix met een ijzersterk concept in Vlaams-Brabant. Het was dan ook voor ons logisch om in de eerste plaats met Carmi samen te werken. Het merk Ambiorix dat comfort, kwaliteit en design in zijn DNA heeft verankerd, past dan ook perfect bij de prachtige winkels van Carmi.”.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0