De kracht van innovatie staat centraal in de herfst-/wintercollectie 2024-25 van Caprice

Thom Westerkamp

Thom Westerkamp

“De kracht van innovatie staat centraal in de herfst-/wintercollectie 2024-25”
Bij Caprice gaan ze voor de herfst-/wintercollectie 2024-25 terug naar de basis. De kernkwaliteiten van het merk zijn versterkt: “Moderne designs en maximaal comfort gaan altijd hand in hand bij Caprice”, zegt Thom Westerkamp, handelsagent voor Caprice in Nederland en België. “Voor het aankomende winterseizoen hebben we ons laten inspireren door de functionaliteit van de schoen te optimaliseren door toepassing van onze innovaties.”

Nieuwe technologieën

De kracht van innovatie is een belangrijk onderdeel in de herfst-/wintercollectie 2024-25. Gepatenteerde technologieën zoals CLIMOTION® (klimaatregeling en extra demping), BLUE GRIP (antisliptechnologie), ANTISHOKK (innovatieve schokabsorptie in de hak), AIRMOTION (luchtcirculatie en demping), MEMOTION (extra zacht loopvlak) en TEX (waterafstotende technologie) maken de CAPRICE-schoenen compleet, vertelt Westerkamp. Een nieuwe techniek is THERMO, een innovatieve geïsoleerde thermische binnenzoolfunctie. Ook nieuw van Caprice is de HANDS FREE-functie. Dit maakt het mogelijk om sneakers of loafers aan te trekken zonder je handen te gebruiken.

Comfort en een winterse look
Westerkamp vertelt dat comfort weer enorm belangrijk is voor de consument. Dat sluit aan bij de kledingtrends van het moment; het moet allemaal comfortabel zitten. “Het thema ‘mocassinlook’ wordt ook steeds relevanter en komt terug in loafers en laarzen”, zegt Westerkamp. “Bijzonder zijn de ontwerpen met inzetstukken van bont. Deze modellen zijn niet alleen stijlvol – ze geven namelijk een extra winterse look, maar zijn ook uiterst comfortabel.”

Materialen en accessoires
De collectie richt zich op een combinatie van hoogwaardig leer en decoratieve elementen in goud, zilver en brons. “Suède, zacht nappaleer en nubuck blijven must-haves in de winter van 2024. Lakmaterialen stralen een subtiele verfijning uit en ook krokoprints komen voor in de collectie.”

caprice
Caprice

Materialen en accessoires
De collectie richt zich op een combinatie van hoogwaardig leer en decoratieve elementen in goud, zilver en brons. “Suède, zacht nappaleer en nubuck blijven must-haves in de winter van 2024. Lakmaterialen stralen een subtiele verfijning uit en ook krokoprints komen voor in de collectie.”

Kleuren
Qua kleuren is iconisch zwart een belangrijke kleur, zoals vaak het geval is in de winter. Verder is het kleurenpalet van de nieuwe CAPRICE-collectie iets gedempter, maar niet minder aantrekkelijk, geeft Westerkamp aan. Je ziet metallic terug in de schoenen, en accentkleuren zoals paars. Ook oceaanblauw en aards cognac zijn kleuren die bij de collectie horen. “De warme aardetonen spelen een belangrijke rol in deze collectie. Bij de cognac hebben we bijvoorbeeld een tweekleurig effect gebruikt in het leer én een finish-techniek. Dat versterkt het levendigheidseffect van het leer.”

Caprice

Laarzen
Caprice staat bekend om zijn laarzen in combinatie met elastische stretchmaterialen. “Subtiele interpretaties van de cowboylaarzen maken een comeback, of het nu gaat om een krokodillenprint of een afwerking met nubucklook; ze worden steeds populairder en stralen een coole sfeer uit.”

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0