Deventrade neemt afscheid van Hummel Fashion

 In Businessnieuws

Deventrade BV, distribiteur van de Hummel Fashion collectie (schoenen en kleding) en Hummel International hebben de afgelopen periode meerdere gesprekken gevoerd omtrent de Hummel Fashion collecties te weten, Hummel Kids Fashion en Hummel Fashion schoenen collecties. Uit deze gesprekken is gebleken is dat Hummel International de distributie van haar eigen Hummel Fashion Kids en Hummel Fashion schoenen voor de Benelux zelf weer wil oppakken. Dit betekent dat Hummel International (hummel HQ) vanaf verkoop seizoen SS2022 de verkoop van de Hummel Fashion artikelen zelf zal gaan organiseren voor de Benelux markt (online en Retail).

Deze beslissing heeft er toe geleid dat Deejay Kwast (verantwoordelijk voor de verkoop van hummel Fashion) in de nabije toekomst helaas niet meer voor Deventrade werkzaam zal zijn. Deejay zal tot eind maart as werkzaam zijn bij het bedrijf en zal daarna op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Deventrade dankt Deejay voor zijn grote inzet, toewijding en de prettige samenwerking met betrekking tot Hummel Fashion binnen Deventrade.

Deventrade zal zich als licentiehouder van Hummel de komende jaren volledig blijven focussen op Hummel sport, Hummel teamwear en Hummel functional wear.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0