Doorstart Noë van de baan

De plannen voor een mogelijke doorstart voor de schoenenwinkels van Noë zijn van de baan. De zes Nederlandse winkels van het merk zijn per heden gesloten. Afgelopen week vonden meerdere gesprekken plaats met verschillende partijen om de schoenenketen voort te zetten. “Helaas heeft dat niet geleid tot resultaat. We hebben de winkels nog enkele weken open gehouden om te kijken wat er mogelijk was, maar ook die zijn nu op slot”, aldus curator Pieter de Koning.

Het sluiten van de winkels betekent ook het definitieve ontslag voor de medewerkers van Noë, meldt RetailNews. Ook de wholesale-activiteiten van het merk zijn door het faillissement gestopt. Vooralsnog blijft het filiaal in Antwerpen open. “Die winkel viel onder een Belgisch vennootschap. Mogelijk biedt dat kansen voor de overdracht van de voorraad.”

Onlangs werd bekend dat Noë nog een schuld uit heeft staan van bijna één miljoen euro. Onder meer investeerder Dutch Growth bv, de Belastingdienst en Investormatch krijgen nog geld van de schoenenwinkelketen.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0