Druppies doneert 1500 paar regenlaarzen aan Because We Carry

 In Businessnieuws

Druppies doneert 1500 paar nieuwe regenlaarzen aan de stichting Because We Carry. “Hulp bieden aan mensen die het superhard nodig hebben, daar worden wij erg blij van. Als je beelden te zien krijgt van mensen die met niets komen en opnieuw een eigen bestaan moeten gaan opbouwen, dan kunnen wij niet blijven wegkijken,” aldus Boaz van Garderen, mede-eigenaar Druppies. Because we Carry is een non-profit organisatie die zich inzet voor mensen die op de vlucht zijn op Lesbos.

“Dagelijks komen er bootjes aan met vaders, moeders en kinderen die de overstap naar Europa wagen met gevaar voor eigen leven”, aldus Steffie de Pous, initiatiefneemster van Because we Carry. Boaz: “We hopen echt dat onze kleurrijke laarsjes bij veel mensen op Lesbos een beetje kleur en warmte mogen brengen. Op 10 november zullen de laarsjes massaal uitgedeeld worden door de vrijwilligers ter plaatse. Omdat het de laatste tijd veel geregend heeft op Lesbos en het steeds kouder wordt zullen de laarsjes daar erg goed van pas komen.”

Druppies is een relatief nieuw Nederlands merk dat is opgericht door twee broers in 2017. Inmiddels zijn de producten van Druppies ook in verschillende andere Europese landen verkrijgbaar. Het bedrijf specialiseert zich onder andere in het ontwerpen, produceren en verkopen van regenlaarsjes gemaakt van 100% natuurrubber.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0