Duca del Cosma presenteert nieuwe golfschoenen

Beeld van Duca del Cosma: Daan Slooter, Caroline Van Wezel en Harm Kreulen snijden een taart in de vorm van een golfschoen aan.

Het Italiaanse schoenenmerk Duca del Cosma presenteerde 12 juni de nieuwe collectie golfschoenen aan KLM Open toernooidirecteur Daan Slooter en Directeur KLM Harm Kreulen op golfbaan The International te Badhoevedorp. Ook waren de eigenaar van de prestigieuze golfbaan, Marcel Welling, en sportliefhebber Jack van Gelder aanwezig.

Het merk presenteerde twee specifieke damesmodellen, te weten de Kubana met oranje zool en het klassiekere model met de naam Westcliff. Voor de heren zijn er eveneens twee modellen: de Kuba en Camelot in een witte en een navy blauwe uitvoering. De kleuren zijn geïnspireerd op het jubilerende KLM en co-sponsor ING.

Duca del Cosma lanceerde daarnaast ook de Lente/Zomer 2020 collectie op The International en hield presentaties voor de internationale klanten die gezamenlijk zo’n 30 landen vertegenwoordigen waar de Duca del Cosma schoenen verkrijgbaar zijn.

Voor de NGF vrijwilligers komt er begin juli een speciale bijeenkomst om de kleding van Duca del Cosma te presenteren en toe te lichten.

Het Italiaanse schoenenmerk Duca del Cosma is in 2004 opgestart door Baldovino Mattiazzo. Mattiazzo is thans werkzaam als creative director en chief designer voor de nieuwe Nederlandse eigenaren Frank en Caroline van Wezel. De schoenen worden met de hand vervaardigd in Europese schoenenfabrieken en er wordt gewerkt met het beste leer.

Sinds 2016 is Duca del Cosma gevestigd in Vreeland. De Duca del Cosma Golf- & Lifestyleschoenen zijn verkrijgbaar in 30 landen en het label heeft eigen kantoren in Nederland, Groot Brittanië en Zuid Afrika. Vanaf 2019 is de distributie in Nederland en België in handen van de Hooijer Groep.

De sponsoring van het KLM OPEN is een sponsorcontract dat Duca del Cosma voor 3 jaar is aangegaan. Dit jaar vindt het 100ste golftoernooi plaats op 12-15 september 2019 op Golfbaan The International te Badhoevedorp, gemeente Amsterdam. Duca zal net als in 2018 een groot paviljoen hebben tijdens het toernooi waarbij de ruim 150 verschillende golf- en lifestyleschoenen en een kleine kleding- en accessoirecollectie te zien en te koop zullen zijn.

De gehele collectie is te zien in Amsterdam in de flagshipstore aan het Vondelpark, Stadhouderskade 24-B, hoek Byzantium gebouw en op de website met webshop www.ducadelcosma.com

 

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0