Logo Rush  
E.U. Channels agent voor RUSH

Dahlia

Per direct is E.U. Channels begonnen met de verkoop van het nieuwe handtassenmerk RUSH in de Benelux.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland, maar de productie vindt plaats in Italië, vooral Toscane en de omgeving van Napels. Het merk werkt samen met high level fabrieken dat ook voor andere bekende merken produceert, zoals Chanel, Dior, Prada etc.

De SS 2016 is heel kleurrijk, gemaakt in diverse formaten van kleine tot grote handtassen, inclusief rugzakken en in combinaties van materialen zoals croco, python, zacht en speciaal leder.
Zeer hoge kwaliteit tassen in een mooi en speciaal design met praktische en commerciële eigenschappen.

www.rushgmbh.com

Giuliana

E.U. Channels groeit en wordt steeds populairder in Europa. Sommige klanten, zoals als in Belgie www.schoenenbultino.be, Duitsland www.shopping.de, www.arsmundi.de, Rondo frohnau – Berlin, Raynes-Munich,in Maximilianstrasse, AH designed by Gruenwald  – Augsburg  Nederland: Calexis,  Yvil Lederwaren, Ana Belle Mode, Miss-Jones, Oxener Apeldoorn, Nolten Schoenen, Brabant lederwaren , Mohr & Mohr,  Unique –bags ,etc.

Ziva CHek van E.U. Channels ontmoet u graag tijdens de GDS in de showroom in Hotel Tulip Inn Dusseldorf Arena (nabij de noordingang van de GDS)
Zij zal daar alleen aanwezig zijn op woensdag 29 juli tussen 10.00 uur en 19.00.
Gelieve telefonisch contact met haar op te nemen om een afspraak te maken.
Het adres is: Hotel Tulip Inn Düsseldorf Arena,   Arena Strasse 3, Düsseldorf   40474

Bent u niet in de gelegenheid om de collectie te komen bekijken in Düsseldorf, dan kunt u ook terecht in C.A.S.T. Nieuwegein, Pop-Up showroom 5, 2e etage groe

E.U. Channels
Ziva Chek
Tel. +31 (0) 6 232 214 38
chbz@online.nl

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0