Eerste Expo Riva Schuh & Gardabags 2023 afgelopen

Eerste Expo Riva Schuh & Gardabags 2023 afgelopen

De cijfers van de show van Riva del Garda zijn duidelijk: de moeilijke periode na de pandemie ligt achter ons. Van 14 tot 17 januari zag Riva del Garda een terugkeer van het bedrijfsleven, met exposanten en kopers van schoenen en lederwaren van over de hele wereld die zeer tevreden waren met de kansen die hen op de show werden geboden. 

Roberto Pellegrini, voorzitter van Riva del Garda Fierecongressi, merkt op: “We sluiten deze editie af met een glimlach. De onzekerheid waarin Covid de hele branche heeft gegooid, is eindelijk verdwenen. Expo Riva Schuh & Gardabags is opnieuw het cruciale zakelijke platform geworden voor iedereen die wereldwijd schoenen en lederwaren wil kopen en verkopen. Cijfers vertellen niet altijd het hele verhaal, maar in dit geval helpen ze te verklaren waarop onze tevredenheid en ons optimisme voor de toekomst is gebaseerd.” Het aantal aanwezigen was 8.610, met mensen uit meer dan 100 landen, zeer positieve aantallen die werden vergezeld door bezoekers van buiten Europa die met 5% als percentage van het totaal toenamen. 

Tijdens de show werd de winnaar van de Innovation Village-wedstrijd aangekondigd. Het Wetenschappelijk Comité van het evenement en een breed spectrum van experts en exploitanten in de sector kozen WonderStore (wonderstore.ai) als winnaar.. De start-up, die al op de markt is, gebruikt de nieuwste IoT-, Computer Vision-, AI- en storytelling-analysetechnologieën om klanten die een winkel bezoeken te profileren, tellen, volgen en analyseren en nuttige inzichten te bieden om de verkoop te stimuleren. 

Back in the light! Expo Riva Schuh & Gardabags is absoluut niet van plan om weer terug in het donker te gaan. Er zijn al tal van concrete initiatieven gepland om de handel verder te stimuleren op de volgende editie van 17 tot 20 juni 2023, die in het teken staat van lente/zomer 2024. 

Foto: Riva Schuh & Gardabags

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0