European Shoeshow krijgt herfsteditie

european-shoeshowDe European Shoeshow waarvan de eerste editie op 12 en 13 maart in Keulen plaatsvindt, krijgt ook een herfsteditie. Het vertrouwen in het nieuwe concept is bij organisator Wellfairs zo groot, dat zij besloten heeft om ook een datum vast te stellen voor een herfsteditie. Dat wordt 24 en 25 september 2017.

Volgens de organisatie is voor de lentebeurs inmiddels 90 procent met exposanten ingevuld. De verwachting is dat de beurs bij de start volledig volgeboekt zal zijn. De herfsteditie is nu kort na de MICAM gepland, wat de organisatie ziet als een perfect tijdstip voor de inkoop van het zomerseizoen 2018.

In aanvulling op de GMS, die vanaf het begin bij de nieuwe beurs betrokken is, hebben ook andere inkooporganisaties hun interesse in deelname getoond. Wellfairs zegt waarde te hechten aan een onafhankelijke positie en staat daarom open voor partnerschap en samenwerking met alle verenigingen en organisaties. De European Shoeshow richt zich op middelgrote en kleine, zelfstandige ondernemers, waarbij diversiteit en individualiteit de sleutelwoorden zijn.
Foto: XPost Cologne, waar de European Shoeshow plaatsvindt.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0