Expo Riva Schuh & Gardabags 2023

Expo Riva Schuh & Gardabags 2023

Van 14 tot 17 januari 2023 opent Expo Riva Schuh & Gardabags zijn deuren voor toonaangevende internationale spelers in de schoenen- en lederwarensector. Exposanten, kopers en instellingen kunnen profiteren van belangrijke informatie over innovatieve projecten van opkomende start-ups die zich toeleggen op de vernieuwing van de retailsector, duurzaamheid voorop dankzij gerichte aandacht voor traceerbaarheid en nieuwe Europese regelgeving. Tot slot een beetje ontspanning, met wijnproeverijen gecombineerd met seizoensgebonden stijlen en trends.

Producenten, inkopers, internationale handelsverenigingen, industrie-experts: alle ingrediënten zijn aanwezig om van Expo Riva Schuh & Gardabags evenement te maken dat niet alleen draait om het aangaan van winstgevende zakelijke relaties. Het is ook een evenement voor iedereen die belangrijke kwesties wil onderzoeken om de uitdagingen van de industrie in het heden en de toekomst beter te begrijpen en aan te gaan. 

Markten

Expo Riva Schuh & Gardabags is altijd sterk internationaal van aard geweest. Zowel het assortiment aangeboden producten als de herkomst van de kopers trekken marktdeelnemers van over de hele wereld aan. Tegen deze achtergrond is het dan ook logisch dat de show dieper ingaat op een aantal belangrijke markten, maar ook op een aantal minder bekende markten.

Innovatie 

Tijdens de derde editie van Innovation Village Retail zullen acht nieuwe start-ups oplossingen en diensten aanbieden die de retailsector zullen vernieuwen of zelfs radicaal veranderen. Een unieke kans voor kopers om niet alleen in nieuwe collecties te investeren, maar ook om nieuwe ideeën voor hun bedrijf te verkennen. 

Vrije tijd

We kunnen niet leven van werk alleen. Expo Riva Schuh & Gardabags heeft daarom besloten een bijzondere ervaring aan te bieden die haar gasten een aangename afleiding kan bieden, zij het in een professionele omgeving. Bij Wine & Shoes krijgen gasten de kans om lokale wijnen te proeven, begeleid door een gerenommeerde sommelier, terwijl ze de meest trendy stijlen schoenen en tassen ontdekken. 

Expo Riva Schuh & Gardabags – georganiseerd door Riva del Garda Fierecongressi SpA – de toonaangevende internationale vakbeurs gewijd aan grote schoenen en accessoires. De volgende editie vindt plaats van 14 tot 17 januari 2023 in het Riva del Garda Exhibition Centre.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0