Expo Riva Schuh & Gardabags bezoekt productielanden

Expo Riva Schuh & Gardabags bezoekt productielanden

Expo Riva Schuh & Gardabags bezocht productielanden van schoenen en lederwaren in India, Pakistan en Turkije en ontmoette handelsverenigingen en bedrijven, om de betrekkingen te verstevigen en het aanbod verder uit te breiden voor het Riva-evenement van 17 tot 20 juni 2023.

India
India is een land waarvan het aandeel in de wereldproductie van schoenen in 2021 enorm is gestegen en dat 11,7% bereikte voor 191 miljoen geproduceerde paar. India’s export van lederen producten en schoeisel bereikte $ 4,25 miljard van april tot december 2022 en zal naar verwachting $ 5,7 miljard bereiken vanaf maart 2023.

Pakistan
Jaarlijks geproduceerde 260 miljoen paar schoenen en een marktaandeel van 4,9% in 2021 maken van Pakistan een van de snelst groeiende landen.

Turkije
Turkije is belangrijk voor  internationale schoenenmarkt. Het produceert 147 miljoen paar per jaar waardoor het land zijn marktaandeel heeft vergroot van 1,7% in 2017 tot 2,5% in 2021.

Expo Riva Schuh & Gardabags geeft aan dat het doel van het bezoek is gelukt: verdere versterking van de aanwezigheid op de markt en internationale relaties met instellingen en toonaangevende bedrijven in de sector, om de verscheidenheid van het aanbod te vergroten voor de volgende editie van Expo Riva Schuh & Gardabags, met name op het gebied van tassen en lederwaren.

Expo Riva Schuh & Gardabags wordt gehouden van 17 t/m 20 juni 2023.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0