Expo Riva & Gardabags trappen af met Digital Connection op 13 juni

 In Businessnieuws

De terugkeer van de in-person editie van Expo Riva Schuh & Gardabags, gepland van 18 tot 20 juli in Riva del Garda, gaat gepaard met een nieuwe digitale aftrap, die op zondag 13 juni van start gaat met drie dagen van online ontmoetingen. Een door het nieuwe Wetenschappelijk Comité ontworpen programma dat via het innovatieve platform Digital Connection de activiteiten van bedrijven en kopers op de beurs zal ondersteunen, met talrijke mogelijkheden om virtueel te netwerken en een rijk panel van evenementen op en buiten de beurs tot 30 september.
“Het project Digital Connection is ontstaan met de bedoeling de ervaring op de beurs nog doeltreffender te maken voor exposanten en kopers die de beurs altijd al gekozen hebben als de plaats om zaken te doen, maar het is ook een waardevol instrument gebleken tijdens de gezondheidscrisis om de relatie met de gemeenschap van marktdeelnemers in de schoeiselsector levend te houden”, aldus Alessandra Albarelli – General Manager van Riva del Garda Fierecongressi, die uitlegt hoe het platform, net als in januari, de online versie van het tijdschema van de fysieke editie zal verrijken.

Het evenement begint op zondag 13 juni om 18.30 uur met World Footwear and the Leather accessories market: what can we expect over the next months? waarbij de resultaten van de door Expo Riva Schuh en Gardabags uitgevoerde enquête over de trends in het segment schoenen en lederwaren zullen worden geanalyseerd om een overzicht te geven van de komende zes maanden in termen van productie, export en intern verbruik. Belangrijke opinieleiders van de internationale sectorverenigingen, zowel uit de productie- als uit de distributiesector, zullen deelnemen aan dit langverwachte evenement, waarop het verleden en het toekomstscenario die uit dit onderzoek naar voren zijn gekomen, zullen worden onthuld.

Om gratis toegang te krijgen tot de Digitale Connection en de afspraken van Expo Riva Show in live streaming of on demand te volgen, volstaat het de inschrijvingsprocedure te doorlopen die beschikbaar is op de site www.exporivaschuh.it. Met één enkele registratie ontvangt u ook een ticket voor toegang tot het expositiecentrum Riva del Garda en een bezoek aan de editie van 18-20 juli.

 

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0