Expo Riva’s fashion highlights

Bij Expo Riva Schuh & Gardabags zijn de trends voor herfst/winter 2024-25 onthuld. Het evenement, dat zijn 100e editie afsloot, toonde opvallende stijlen en consumententrends.

Voor vrouwen: Opvallend waren de nadruk op elegante fluwelen voorstellen, lage en verfijnde schoenen, en Sexy Camperos in tex-mex stijl voor elegante avonden. Warme materialen en bont zijn must-haves.

Voor mannen: Elegantie domineert met tijdloze keuzes en een twist van originaliteit. Casual looks met opvallende structuren en bold volumes zijn in de mode. Athleisure-stijl combineert sportieve elementen met verfijning.

Voor tassen: Winterse tassentrends omvatten kleurrijke, verzadigde tonen en warme materialen, vooral bont. Metallics en sequins schitteren. Expo Riva introduceerde de HIGHLIGHTS-zone om consumententrends te verkennen.

Vrouwen tas trends: Nieuwe vormen, van croissants tot klassieke zadeltassen, en trapeziumsilhouetten zijn de must-haves. Voor materialen zijn zachte, buisvormige geweven tassen populair, samen met patchwork en metalen accessoires.

Mannen tas trends: Mannen kiezen voor variatie in vormen en volumes. Zachte reistassen en gestructureerde voorstellen zijn populair. Unisex tassen met meer vierkante vormen winnen terrein, en de riemtas evolueert met nieuwe posities en vormen.

Expo Riva Schuh & Gardabags biedt een voorproefje van de toekomstige modetrends, waarbij design, materialen en vormen samenkomen voor een onderscheidende stijl.

Bron: Expo Riva Schuh & Gardabags

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0