Expositie Jan Jansen en comeback van de Woody

 In Businessnieuws

Jan Jansen aan het schetsen bij de Hooijer Groep.

Vertraagd door de corona maatregelen, maar nu alsnog geopend vanaf zaterdag 5 juni, de expositie ‘Op de leest van Jan Jansen – 60 jaar schoenen & Dutch Design’ in Museum JAN te Amstelveen voor deze tentoonstelling. Zes decennia aan iconisch werk van Jan Jansen schoenontwerpen, samen met het werk van Nederlandse designers is er te bewonderen.

De expositie in Museum JAN is een mooie bron van inspiratie voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat komen gaat. Een van zijn eerste ontwerpen komt uit de jaren ’60 en meneer Jansen ontwerpt anno 2021 nog steeds! Hooijer Groep is momenteel volop bezig met de ontwikkeling van een nieuwe collectie Jan Jansen schoenen, welke Spring/Summer 2022 wordt gelanceerd voor consumenten. Er komt een drietal schoenlijnen waarvoor Jan Jansen nauw samenwerkt met het designersteam van de Hooijer Groep. Zijn eerste schetsen voor deze nieuwe lijnen zijn inmiddels omgezet in prototypes. Wat dit precies gaat worden houden Jan Jansen en Hooijer Groep nog even geheim, maar ze geven bij de redactie TRED aan dat er in ieder geval een remake komt van één van zijn bekendste ontwerpen; de Woody uit 1969.

Om de lancering van nieuwe collecties in goede banen te leiden en het merk Jan Jansen te gaan vertegenwoordigen, is Nancy Hilbrink bij de Hooijer Groep aangesteld als collectie- en accountmanager.

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0