Faillissement van Loint’s Of Holland B.V.

Faillissement van Loint’s Of Holland B.V.

Op 21 februari 2024 is Loint’s Of Holland B.V., gevestigd in Sprang-Capelle (Noord-Brabant), door de rechtbank in Zeeland-West-Brabant failliet verklaard. Mr. F.M.Y. Wertenbroek is aangesteld als curator voor dit faillissement, met het insolventienummer F.02/24/63. De hoofdactiviteit van Loint’s Of Holland B.V. betrof groothandel en handelsbemiddeling (niet in auto’s en motorfietsen).

Momenteel zijn er nog geen verslagen beschikbaar over dit faillissement. Loint’s Of Holland B.V., opgericht op 13 september 1982, had haar hoofdvestiging in Sprang-Capelle, onder de jurisdictie van de rechtbank in Zeeland-West-Brabant, vestiging Breda. De rechter-commissaris voor deze zaak is mr. H.H. de Kroon.

Loint’s Of Holland B.V. was een besloten vennootschap met een gestort kapitaal van €15.882. Het bedrijf had vier medewerkers in dienst.

Dit faillissement heeft gevolgen voor verschillende belanghebbenden, waaronder werknemers, leveranciers en klanten. Als u een van deze partijen bent en meer informatie nodig heeft over de verdere afhandeling van het faillissement van Loint’s Of Holland B.V., wordt geadviseerd om contact op te nemen met de curator, mr. F.M.Y. Wertenbroek.

Wij zullen u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen met betrekking tot dit faillissement en eventuele verslagen zodra deze beschikbaar zijn.

Bron: faillissementsdossier

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0