Feestelijke open dag bij Bernard Roerdink

Vrijdag 9 september vierde Groothandel Bernard Roerdink zijn 90-jarig jubileum met een open dag. “Het was een grandioze dag”, zegt Ardan Verbree, die sinds 2012 het Roerdinkteam aanvoert. “We wilden ons jubileum graag vieren met leveranciers en klanten, en dat is gelukt. Overweldigend veel mensen namen de moeite om naar Groningen te komen. Ook van ver. Ik heb klanten gezien uit Zeeland.”

Het team van Bernard Roerdink had de open dag opgezet in samenwerking met een aantal van haar leveranciers. Zo stond op het buitenterrein onder meer een karakteristieke Greyhound-bus van Vepa Bedrijfskleding, die deze heeft omgebouwd tot multifunctionele showroom voor de collectie van Tricorp Workwear, en een stand met de producten van Woolwarmers.

Het magazijn was aangekleed met fotocollages en krantenknipsels. Ook oude kasboeken en telmachines ontbraken niet. Het toonde de roemrijke geschiedenis van het bedrijf waarvan de oorsprong ligt bij Willem Roerdink, die zich in 1926 in Groningen vestigde als toeleverancier voor schoenmakers en schoenwinkels.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0