Finalisten Schoenmakerij van het jaar 2021 zijn bekend

Maandag 21 juni 2021 zijn de finalisten van de Schoenmakerij van het Jaar 2021 bekend gemaakt. Vanwege de situatie rondom het Coronavirus is in 2020 de wedstrijd doorgeschoven naar 2021. Ook in 2021 kon echter de geplande uitreiking in april geen doorgang vinden. Daarom is er gekozen om een de opzet van de uitreiking dit jaar anders te maken. Allereerst zijn nu de finalisten bekend gemaakt. De wedstrijd “De Schoenmakerij van het Jaar” is een initiatief van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Bij deze wedstrijd is de klant van de schoenmaker in eerste instantie aan zet. Ofwel de gunfactor van de klanten is medebepalend.

De jury heeft de uiteindelijke finalisten als volgt geselecteerd:
• Klanten konden hun Schoenmakerij voordragen d.m.v. reviews op internet en facebook.
• Klanten konden het formulier op de website invullen en daarmee hun schoenmakerij voordragen
• De ondernemer kon zelf een campagne starten met de #SchoenmakerijvhJaar op Social Media. Of zelfs voorgedragen worden door een collega.

Vervolgens zijn er diverse zaken geselecteerd voor een onaangekondigd bezoek van de vakjury waarbij er werd gelet op de kwaliteit van de reparatie in de zaak en de totale uitstraling van de Schoenmakerij en de schoenmaker zelf. Belangrijk is daarbij ook dat het bedrijf een rolmodel voor de schoenmakerij kan zijn en de eigenaar een ambassadeursrol voor de hele branche kan vervullen. De finalisten zijn: Feenstra Uw Schoenmaker uit Heerenveen, Hooijer Ambachtelijke Schoenmakerij uit Apeldoorn, Schoenmakerij Jansen & Jansen uit Oirschot, De Ambachtelijke Schoenmaker uit Roermond en Schoenmakerij André uit Geldermalsen.

Op maandag 28 juni zal de definitieve volgorde bekend gemaakt worden aan de finalisten en via de website www.schoenmaker.nl en www.schoenmakerijvhjaar.nl

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0