Franco Jansen plotseling overleden

 In Businessnieuws

Op 30 oktober j.l. is Franco Jansen geheel onverwacht overleden aan onvoorziene complicaties na een hartoperatie. Hij is slechts 58 jaar geworden. Franco was samen met Miranda Schreiner verantwoordelijk voor het wereldwijde succes van het kleurrijke schoenenmerk Lazamani.

De geboren Nijmegenaar Franco Jansen was al jaren actief in de schoenenbranche toen hij in 1997 het merk Lazamani in de markt zette. Vanuit hun woonplaats Amsterdam ontwikkelden en produceerden Franco en Miranda geheel in eigen beheer commerciële collecties die aanspraken bij een groeiend publiek. Franco Jansen laat een gezond en florerend bedrijf achter, dat door zijn partner Miranda Schreiner wordt voortgezet. Onlangs nog opende Lazamani een nieuw hoofdkantoor in Nijmegen, waarvandaan het team onder leiding van Miranda met onverminderde bevlogenheid zorg zal dragen voor continuïteit in collecties, leveringen en service.

De uitvaart vindt, mede vanwege het corona virus, plaats in besloten kring op zaterdag 7 november. Voor geïnteresseerden is er een livestream, waarvoor de link kan worden aangevraagd via: uitvaartfrancojansen@gmail.com

 

Recent Posts
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
0