Frans Muller Benelux plant bomen

Frans Muller Benelux plant bomen

Medewerkers van Frans Muller Benelux hebben de eerste bomen in het Koploperbos geplant. Het bos is een initiatief van het Koploperproject. Dit project helpt ondernemers om zo duurzaam en CO2-neutraal mogelijk te ondernemen. Er wordt kritisch gekeken naar de interne bedrijfsvoering en de product- en dienstverlening. Op basis hiervan wordt er een adviesrapport opgesteld, dat bestaat uit praktische tips en aanbevelingen. Rutger Muller zag het project langskomen en was meteen geïnteresseerd.

Het Koploperbos maakt het Koploperproject fysiek. Het bos van zo’n 7.000 vierkante meter groot, op het nabijgelegen industrieterrein in Groningen, wordt een ‘inspiratiebos’ waar ondernemers en hun werknemers inspiratie op kunnen doen om zo duurzaam mogelijk te leven. Zo komen tussen de bomen bordjes te staan met daarop informatie en QR-codes die straks een route vormen door het bos. Die codes leiden dan weer naar tips, adviezen en weetjes over duurzaamheid en duurzaam leven.

“Het is ontzettend leuk en leerzaam om samen met gelijkgestemde ondernemers dit soort initiatieven te realiseren. En om dit samen te doen met mijn medewerkers, op een plek waar wij straks ook onze lunchwandeling kunnen maken, maakt het helemaal speciaal”, aldus Rutger Muller.

Frans Muller Benelux probeert ook met Green Friday acties de consument er op te attenderen dat het ook anders kan tijdens Black Friday. Deze acties hebben ervoor gezorgd dat de stichting ‘Trees for All’ al vele bomen geplant heeft namens Frans Muller Benelux.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0