Geen minimale instaporder bij FinnComfort

Geen minimale instaporder bij FinnComfort

We zijn tevreden over de resultaten van de laatste seizoenen, vertelt Mark van Coeverden van FinnComfort Benelux. “We hebben de corona-hobbel goed doorstaan en de vraag is stabiel gebleven. Wel zagen we dat de zomer van 2023 laat op gang kwam, maar dat had geen invloed op de winkelverkopen. Integendeel: de afverkoopcijfers zijn uitstekend! Dichte modellen werden gewoon langer doorverkocht en toen de zomer losbarstte werd naadloos overgegaan op open schoenen.”

Nederland

In Nederland ontwikkelt FinnComfort zich nog steeds goed, vertelt Van Coeverden. “We werken hard om het dealernetwerk verder te vergroten. Detaillisten vinden FinnComfort soms een uitdaging vanwege het enorme assortiment, maar voor instappers bieden wij de mogelijkheid om een kleinere ‘starterscollectie’ met populaire modellen te kiezen. Belangrijk om te weten, is dat we geen minimale instaporder hanteren en je als starter direct kunt nabestellen via onze B2B met een basisvoorraad van zo’n 140.000 paren! Daarnaast krijg je een vermelding op de store finder website en geniet je de voordelen van onze marketing-activiteiten.”

Verder lezen? Het hele artikel vindt u in de TRED juli/augustus editie. Bestel hierbij de juli/augustus editie van Tred.

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0