Geslaagde Experience Day

Een geslaagde dag, zo omschrijft de organisatie de tweede editie van de Experience Day die afgelopen maandag in C.A.S.T. plaatsvond. In vergelijking met de vorige editie kwamen er 19 procent minder bezoekers. Zij konden bij binnenkomst hun schoenen door de CR-VISION Shoe Stylers laten voorzien van strikjes, lintjes, pompons en bonte veters. De gepimpte schoenen konden daarna gefotografeerd worden in de ‘photo booth’.

Op het Middenplein had CR-VISION in samenwerking met Kwantum de stoelen, tafels, en banken vervangen voor kleden, kussentjes en zitjes gemaakt van pallets. Een kleurrijk geheel dat zorgde voor een ontspannen, festivalsfeer. Om 10.00 uur gingen op de verschillende plekken in het pand de eerste sessies van start. Ruim vijftig verschillende leveranciers verzorgden lezingen en workshops.

Na alle sessies vertelde Ad van Beek op het Middenplein hoe je op het gebied van service in de winkel het verschil kunt maken, dat uiteindelijk kan leiden tot meer omzet. Tijdens deze interactieve presentatie liet hij, grappige, soms pijnlijke, maar veelal herkenbare situaties uit de praktijk zien die hij toelichtte met praktische tips.

Ook volgend jaar organiseert C.A.S.T. weer een Experience Day. Dan vindt deze plaats op maandag 31 oktober.

Experience day 3 Experience day 2 Experience day 1

Aanbevolen artikelen
Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0