-Ingezonden mededeling-

GMS gaat onderlinge communicatie verder versterken

Het optimaliseren van de communicatie is een de doelstellingen van GMS in 2016. Niet alleen verbetert de organisatie haar eigen communicatie richting aangesloten leden, het werkt ook aan het verder versterken van de onderlinge communicatie.

Zo opent GMS op 1 juni een besloten community op Facebook waar ondernemers informatie over bijvoorbeeld ludieke acties met elkaar kunnen delen, en successen gezamenlijk kunnen vieren. Goede ideeën van de een, kunnen tot inspiratie dienen voor de ander. GMS zal zelf ook een rol vervullen in de community, maar een onderlinge inhoudelijke afstemming is het belangrijkste doel.

Masterclass HR in juni
De Masterclass HR die in april van start zou gaan, is vanwege omstandigheden doorgeschoven naar juni. In drie modules krijgen deelnemers alle informatie rondom de Wet Werk & Zekerheid, ziekteverzuim, het werven & selecteren van personeel en het ontwikkelen & beoordelen. Voor de modules, die ook separaat gevolgd kunnen worden, zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Inspiratiesessies
GMS bereidt op dit moment een aantal inspiratiesessies voor met onder andere Fred Rutgers, coach en blogger van Ondernemer.nl, ondernemer Bart Dirven en Martijn Has, expert rondom social media. De try-outs van de inspiratiesessies staan gepland in juni, waarna in het najaar de definitieve sessies zullen plaatsvinden.

Voor meer informatie
Neem contact op met Vincent de Kok, e-mail: dekok@gms-group.nl, of tel: 06 – 227 70 694.

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0