-ingezonden bericht-

GMS: kennis en kunde als onderscheidend vermogen

In het aantal partners dat aansluit maakt GMS momenteel een sterke groei door. GMS heeft inmiddels 335 winkels aangesloten in Nederland in de segmenten schoenen, sportspeciaalzaken, outdoor en textiel. De organisatie streeft ernaar om dit jaar het aantal van 400 aangesloten winkels te passeren.

Het versterken van de kennis en kunde van aangesloten winkeliers, is een belangrijke doelstelling in de dienstverlening van GMS. Het team van GMS stelt daarbij de wensen en behoeften van ondernemers centraal. Zij ondersteunt aangesloten winkeliers op vier terreinen: bedrijfseconomisch, marketing, assortiment en met training & coaching.

Bijeenkomsten
Maandagavond 7 maart vond de GMS jaarbijeenkomst plaats, die volledig in het teken stond van positiviteit. Ondernemerscoach Fred Rutgers, changeconsultant Huub Stammes en trainer/coach Ingrid van der Meer, waren de sprekers op deze geslaagde avond. Zij hielden ieder op hun eigen terrein een vlammend betoog hoe ondernemers het verschil kunnen maken om hun winkel succesvol te laten zijn.
Specialisatie en keuzes maken in wat wel en wat niet te doen, is daarbij essentieel. Dat is een proces waaraan het begeleidingsteam van GMS de komende periode volop aandacht zal geven bij de winkelbezoeken.

Masterclasses HR
Speciaal op vragen van ondernemers zijn de nieuwe masterclasses HR ontwikkeld, in samenwerking met Ingrid van der Meer van Retail Reflex. Deze zijn opgebouwd uit drie praktische bijeenkomsten die inzicht, kennis en vaardigheden geven om meer rendement met medewerkers te behalen, en onnodige (personeels)kosten te voorkomen.
In de seminars komen de volgende onderwerpen aan bod: Wet Werk & Zekerheid en Ziekteverzuim begeleiden, Werving & Selectie, en Ontwikkelen & beoordelen. Het eerste seminar start op 20 april. Alle bijenkomsten vinden plaats in C.A.S.T. De drie seminars zijn logisch opgebouwd, maar kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden.
In mei start de GMS Academy waar ondernemers en filiaalmanagers in een train-the-trainer programma worden opgeleid in het scholen van hun eigen medewerkers. Verder komt GMS met een aantal workshops, onder meer op het terrein van social media, inkoopplanning & budgettering, en sturen op cijfers.

Voor meer informatie
Neem contact op met Vincent de Kok, e-mail: dekok@gms-group.nl, of tel: 06 – 227 70 694.

 

Neem contact op

Wilt u ons een bericht sturen? Wij nemen z.s.m. contact met u op.

0